Lamelni deo

Lamelni deo čini prizemlje i sprat i namenjen je za smeštaj nezavisnih korisnika. Ovaj deo doma raspolaže smeštajnim kapacitetom od 95 ležajeva, raspoređenih u 25 jednokrevetnih soba, 26 dvokrevetnih soba i 6 trokrevetnih soba.

Svaka soba ima kupatilo i terasu i opremljena je savremenim funkcionalnim nameštajem prilagođenim potrebama korisnika, telefonom, televizorom sa kablovskim antenskim prijemom programa, sos signalizacijom.

U lamelnom delu se nalaze i dva dnevna boravka, dve čajne kuhinje i dva zajednička kupatila. Prizemlje i sprat povezani su stepeništem i liftom.

Stacionarni deo

Staionarni deo čini prizemlje i sprat i namenjen je za smeštaj poluzavisnih i zavisnih korisnika. Ovaj deo doma raspolaže smeštajnim kapacitetom od 125 ležajeva, raspoređenih u 13 četvorokrevetnih soba, 21 trokrevetnu sobu, 1 dvokrevetnu i 2 jednokrevetne sobe.

U ovom delu objekta – Stacionaru, svaki sprat ima sopstvenu trpezariju, koja ujedno služi i kao deo za dnevni boravak korisnika, opremljenu adekvatnim trpezarijskim nameštajem i televizorom. Svaka soba poseduje televizor, adekvatne noćne ormariće, garderobne ormane, potreban broj stolica, telefon i sos signalizaciju. Stacionarni deo na svakom spratu ima odvojene muške i ženske toalete i kupaonicu.

U Stacionarnom delu ustanove 9 soba sa 24 ležajeva, i to 3 dvokrevetne i 6 trokrevetne konforne sobe, imaju sopstveno kupatilo i toalet.